Patty van Baalen

Al 15 jaar ben ik vanuit verschillende rollen werkzaam in of voor het (voortgezet) speciaal onderwijs en praktijkonderwijs. Altijd staan voor mij de vragen centraal: Hoe haal je het maximaal haalbare uit kinderen en jongeren? Hoe zorg je voor een veilige basis en de juiste omstandigheden om te kunnen groeien? Hoe begeleid je jongeren naar kompas en kansen? En hoe doe je dat als de weg daar naartoe niet vanzelfsprekend verloopt? 

Mijn kennis en ervaring deel ik graag tijdens mijn lezingen, workshops en trainingen. Cursisten gaan bij mij altijd naar huis met concrete tips, praktische tools en een bak aan energie en inspiratie.

Daarnaast heb ik als manager van een opleidingsorganisatie veel expertise opgebouwd op het gebied van mensen, groei en ontwikkeling in (onderwijs)organisaties. Ik ga graag aan de slag met vragen als: Hoe haal je het beste uit medewerkers? Hoe zetten zij hun kwaliteiten in als waarde voor hun omgeving? En hoe zet je training effectief in voor leervragen van medewerkers? Op een frisse en toegankelijke manier kijk ik mee hoe je groei van medewerkers laat aansluiten bij de ontwikkelingen in de (onderwijs)organisatie.

Mijn opdrachtgevers zijn vooral scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs en praktijkonderwijs, maar ook binnen het regulier onderwijs en de MBO-markt mag ik mijn expertise delen.

Patty is te bereiken via mail@pattyvanbaalen.com of via 06 20252451