Henk Verhagen

Henk Verhagen houdt zich bezig met de sociale aspecten van het bouwen en wonen, met name als trekker van enkele grotere stadsvernieuwingsprojecten. Later is hij als manager altijd betrokken gebleven bij het ingewikkelde, maar boeiende spel tussen de burger, de ambtenaar en de politiek en heeft veel ervaring opgedaan in het van onderaf tot stand brengen van veranderingen. In 2005 heeft Henk binnen de gemeente Eindhoven de overstap gemaakt naar HRM, en werkt hij als coach, counselor, trainer en loopbaanbegeleider.

Door even stil te staan, stopt de maalstroom van het denken en ontstaat er ruimte in je bewustzijn. Dan kan het contact met het intuitieve, het onbewuste, makkelijker tot stand komen. Uit eigen ervaring weet ik dat je het contact met ‘jezelf’, je bezielde ik, kunt kwijt raken. Het ego neemt het dan over en de balans tussen de uiterlijke wereld (ego) en de innerlijke wereld (ziel) raakt verstoord. De kans om burn-out te raken is dan levensgroot.

Mijn coaching en training is er op gericht om balans tussen wie jij van nature bent, en wie je in deze wereld hebt neergezet, te herstellen. Dan kan er sprake zijn van ‘bezieling’ en kun je je vanuit je eigen kracht inzetten op basis van je eigen kwaliteiten. Dat geeft energie en dingen lijken dan ‘als vanzelf’ te gaan. Dat geldt voor jou als individu, maar ook voor een organisatie of team.

Werkervaring:

  • Zelfstandig werkend coach en trainer
  • Coach/counselor en loopbaanbegeleider bij de gemeente Eindhoven
  • Trainer Management Drives bij de gemeente Eindhoven
  • Tussen 1979 en 2005 in diverse functies werkzaam bij de gemeente Eindhoven: bouw- en woningtoezicht, stadsvernieuwing, huisvesting onderwijs, stadsdeelmanager.

Relevante opleidingen:

  • Biografisch werken bij de Academie voor leven en werk in Hilversum
  • Masterclass coaching bij NCOI
  • Management Drives : lezen individuele profielen en werken met teams bij Management Drives Europe bv in Zeist
  • NLP coach-opleiding Practitioner en Master bij IEP in Nijmegen

Motto: “Om te kunnen groeien moet je af en toe stilstaan”.

Henk Verhagen kunt u bereiken 06 1532 4431 email: Henk.Pulsar@gmail.com