Trainers

Lotte

Lotte van Rijt

 is een leergierige, hardwerkende en enthousiaste medewerker met 5 ½ jaar onderwijservaring en 7 jaar ervaring als adviseur/trainer bij een onderwijsadviesbureau. Na ruim 3 jaar in dienst als beleidsmedewerker onderwijsontwikkeling op ROC de Leijgraaf werkt zij nu als zelfstandig onderwijsadviseur en trainer. Sinds juli 2018 is zij aangesloten bij het netwerk van Groeien in Organisaties.

Martelli

Martelli van Velthuysen

uit Brummen, senior-trainer, coach en coördinator binnen het netwerk van Groeien in Organisaties en tevens zelfstandig praktijk houdend counsellor. Uitgebreide ervaring met groepsprocessen en individuele therapeutische trajecten. Ervaringen opgebouwd door een werkzaam leven in complexe bestuurlijke functies in provinciale en landelijke welzijnsorganisaties. Haalt het beste uit mensen in leer- en ontwikkelingsprocessen, vanuit het credo ‘waarom moeilijk doen als het samen kan’.

Ellen

Ellen van Wieren

woonachtig in Maastricht. Ellen heeft na de toneelacademie als actrice veel werkervaring opgedaan in bedrijfstrainingen. Zij is onder andere als (co-)trainer actief bij  bij BMC, Stadtwerke Kassel, Evolution Logique in Houffalize en Milaan. Ellen gaat in een hele mooie verbinding met de deelnemers het leerproces op alle niveaus volledig aan. Ellen is per e-mail te bereiken: info@ellenvanwieren.nu

henk

Henk Verhagen

Henk Verhagen kent Groeien in Organisatie als opdrachtgever namens Jong Nederland en de gemeente Eindhoven en het is de bottum-up aanpak hetgeen hem aanspreekt. Henk is een ervaren coach/ counselor en is in 2012 met zijn bureau Pulsar aangesloten bij het netwerk van Groeien in organisaties.

Henk

Henk van den Berg

Henk van den Berg (1954) werkt als zelfstandig trainer/coach vanuit zijn eigen bureau en is sinds het voorjaar 2019 betrokken bij Groeien in Organisaties. Als historicus is hij jarenlang werkzaam geweest in het onderwijs, als docent geschiedenis en staatsinrichting maar ook als counselor en opleider van jonge docenten. Zijn drijfveer was altijd, hoe maken we jongeren sterker met het oog op de toekomst. Na zijn onderwijstijd is hij vanaf 2002 wethouder geweest, eerst met een compleet sociale portefeuille, later  een combinatie van sociaal en fysiek. Deze ervaring in het openbaar bestuur heeft hem tot een veelzijdig bestuurder gemaakt, een generalist met een scherp beeld, analytisch sterk en altijd gericht op ontwikkeling en vernieuwing.

Henk van den Berg (Vanuit den tempel) is te bereiken via tel. 0612760240 of email dentempel14@gmail.com

Ine

Ine Bimbergen

In 2006 en 2007 heb ik voor Groeien in Organisaties meegewerkt aan de trainingen voor assessoren. Sinds het najaar van 2016 ben ik weer opgenomen in dit mooie netwerk van trainers, coaches en adviseurs met hart voor de zaak. Nu om de training Coachingtools BPV (Beroeps Praktijk Vorming) te verzorgen voor docenten in het MBO. Wat ik met liefde doe, gezien mijn passie voor het coachvak én voor het onderwijs. Want zelf ben ik ook ooit opgeleid als docent. Plus dat ik in deze training wederom kan werken vanuit mijn geloof dat elk mens de kracht in zich heeft om stappen te zetten en resultaten te behalen. Om te groeien dus. Wat ik iedereen van harte gun en waar ik graag positief aan bijdraag.

Patty van Baalen

Ik ben Patty van Baalen en ik train, spreek en adviseer binnen het onderwijs. Sinds 2020 ben ik aangesloten bij het netwerk van Groeien in Organisaties waar je me treft als (assessoren)trainer of als beoordelaar. Groeien in Organisaties ervaar ik als een club met positieve, gedreven mensen die ieder hun eigen kennis, ervaring en kwaliteiten inbrengen. Leuk en waardevol om hier onderdeel van uit te mogen maken!