Samenwerken

Met wie we verder samenwerken

Hennie

Drs. Hennie Grol

Andragoog, vanaf de start in het schooljaar 2005-2006 betrokken bij het assessorentraject. “Het trainingstraject voor assessoren is denk ik het mooiste wat we als Groeien in Organisaties gemaakt hebben. Al heb ik meer dan 500 basis- en vervolgtrainingen voor assessoren gegeven, elke training is nieuw en weer totaal anders en wordt grotendeels bepaald door de leer- en ontwikkelingsvragen van de deelnemers. Dat komt voornamelijk door onze bottum-up aanpak en waarin we elke deelnemer proberen heel precies op te pakken in zijn of haar leerpunten als assessor. Alles komt in deze intensieve tweedaagse training bij elkaar, zeker de tweede dag waarin we werken met een acteur in live assessments en videoanalyses. Hennie is te bereiken via het.grol@gmail.com en via 0622938241
marcel

Marcel Rözer

is schrijver en docent. Hij publiceerde diverse sportbiografieën, maar schreef ook een boek over zijn familie in de Tweede Wereldoorlog. Hij debuteerde in 2020 als romancier en geeft sinds een aantal jaren (autobiografische) schrijfcursussen. Daarnaast is Rözer columnist en geeft hij les op de Hogeschool Arnhem Nijmegen.
Kijk voor meer informatie ook op: www.puntjes-op-de-o.nl of mail naar m.rozer2@upcmail.nl

Eefje

Dr. Eefje Rondeel

studeerde psychologie in Maastricht en Nijmegen en heeft zich daarna gericht op het doen van onderzoek. In 2013 ontving zij voor haar promotieonderzoek naar besluitvorming haar doctorstitel. Steeds meer raakte zij echter geïnteresseerd in het overdragen van haar kennis over menselijk gedrag en persoonlijke ontwikkeling.

Ockhuijsen_Jaap

Mr. Jaap Ockhuijsen

(juridisch adviseur), Matrix Advies.
Juridisch adviseren heeft soms te maken met coaching van mensen en/of organisaties. Zeker in de aanvangsfase van een mogelijk juridische probleem is de opmaat van de oplossing vaak gelegen in het handelen van de cliënt.

alfred-schmits

Alfred Schmits

(1952) is coach en trainer voor bestuurders en management. Hij heeft in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen de reizigers tevredenheid in 2019 boven verwachting laten stijgen. In het uitgegeven boek “Wij is belangrijker dan Why”, dat hij samen met Dennis Stout en Paul van Schaik heeft geschreven, doen zij verslag van hoe dat in de praktijk is gegaan. Het boek is inmiddels een “evergreen” bij managementboek geworden.

herman

Herman Frederiks

outdoor trainer uit Nijmegen, waarmee door Groeien in Organisaties wordt samengewerkt. Herman zet, afgestemd met de procestrainers, op een juiste wijze outdoor methodieken in, waardoor kwaliteiten en groeipotenties van mensen zichtbaar worden. 

Paul

Paul van der Heijden

(1960) is onze webmaster. Hij onderhoudt en verbetert deze en en een flink aantal andere websites. Paul kwam via de plaatselijke politiek van de gemeente Heumen in contact met “Groeien in Organisaties” en heeft sinds ruim 10 jaar onze website in beheer. Daarnaast onderhoudt hij ook  assessorentraining.org. Onze website speciaal voor assessoren en examinatoren.
Paul is naast zijn werk als webmaster een fanatiek amateurfotograaf. Een deel van zijn werk is te bekijken op https://paulvanderheijden.nl. Paul is te bereiken op vanderheijden.p@gmail.com