Producten algemeen

Training coachingtools Beroeps Praktijk Vorming
Deze training is ontwikkeld voor docenten in het MBO die tevens de rol van coach Beroeps Praktijk Vorming (BPV) hebben. Het onderwijs, de samenleving en het bedrijfsleven hechten grote waarde aan goed opgeleide en getrainde coaches BPV.

In de training krijgen de BPV coaches tools aangereikt om de studenten en praktijkopleiders o.a. bij de introductie-, voortgangs- en groepscoachgesprekken te ondersteunen en voorkomende vragen adequaat op te pakken.
Lees meer …

Sportspiegels
Wat kan het bedrijfsleven, het onderwijs en het brede veld van maatschappelijke organisaties leren van processen zoals deze zich in de (top-)sport voltrekken? Sportjournalist Marcel Rözer en senior trainer/coach Hennie Grol van het netwerk Groeien in Organisaties hebben in het voorjaar van 2011 een programma ontwikkeld waarmee zij samen met teams van bedrijven, onderwijs instellingen en maatschappelijke organisaties antwoord proberen te geven op deze vraag. Deze training blijkt zeer geschikt als programma’s voor teambuilding- en teamontwikkeling!
Lees de PDF

In gesprek met ouders
Het voeren van oudergesprekken vergt enige oefening. Een goede voorbereiding, een juiste presentatie en een doordachte aanpak kan de ouderavond voor leraren wat gemakkelijker maken.

Voor veel leraren is deze ouderavond een stressvolle aangelegenheid. De onzekerheid over welke ouders zij tegenover zich krijgen en met welke vragen en/of kritiek deze komen speelt voor velen een grote rol. Het gevolg is dat leraren opzien tegen deze steeds weer terugkerende avonden.
Lees meer …

Train de examinator.
Door de introductie van het competentiegericht onderwijs is er in het middelbaar beroeponderwijs een hoop aan het veranderen.
Lees meer op assessorentraining.org

Outdoor training: avontuur als middel.
Herman Frederiks, outdoor trainer van Groeien in Organisaties over: “avontuur als middel”
Lees meer …

Bekijk ook het filmpje en de foto’s van River Crossing

Sluit Menu